Reacties klanten

“Toen ik voor het eerst Pilateslessen kwam volgen bij Loes, had ik vaker wél dan géén last van mijn rug. Dankzij haar zorgzame, persoonlijke begeleiding in privélessen ben ik de vrijheid van pijnvrij gaan ervaren! Terwijl zij mij tegelijkertijd leerde hoe het bewegen van een lijf  werkt, zodat ik leerde  pijn te voorkomen.
Nu volg ik matlessen bij Loes. En de vrijheid gaat door. De lessen zijn altijd goed opgebouwd met een grote variatie aan oefeningen. De kracht van de Pilatesmethode is voor mij de bewuste ontspanning gevolgd door inspanning. Eerst uitlijnen en dan pas kracht vragen. Ik kom er altijd los en toch  sterk vandaan.
Sylvia, 54 jaar

“Dankjewel voor de fijne massage gisteren. Ik voelde me er meer ontspannen door, meer in mijn lijf (uit mijn hoofd), sterker, losser, vrijer. Goed verzorgd, met aandacht,
professioneel en toch warm (niet alleen de tafel!).”
Frauke, 28 jaar

“Bedankt voor de les vandaag. Ik vond het fijn en ik heb weer heel wat bij geleerd! Het is de eerste keer sinds ik last heb van mijn nek en schouders, dat ik nu echt het gevoel heb te begrijpen wat ik er zelf actief aan kan doen. Dus, hoera voor Lijfstroom!”
Iris, 30 jaar

“Loes is een deskundige docent  met goed oog voor detail en heel serieus in aanpak maar ook met goed gevoel voor humor.”
Paul, 52 jaar

“Loes is not only extremely professional and obviously highly qualified, but also an absolute natural.  She very quickly and accurately assessed our individual needs and levels, and tailors each session to support a chronic condition, other activities and even current circumstances.  We have both experienced substantial improvements in core strength, flexibility and posture, providing an astonishing sense of well being.  Loes keeps us challenged and really looking forward our weekly sessions.”
Tracy en Hein, 46 en 43 jaar

“Zeer deskundige begeleiding. Ik volgde een privéles, was een echte eye opener. Erg veel geleerd!
Nathalie, 41 jaar