Groepslessen, privélessen, duetlessen

Bij Lijfstroom kan je kiezen uit verschillende soorten lessen:

* Groepslessen
De groepslessen worden gegeven aan kleine groepen van 5-8 personen, op deze manier is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en correcties. De oefeningen vinden plaats op de mat, en er wordt gebruikt gemaakt van kleine props zoals magic circles, kleine ballen en foamrollers.
De lessen zijn verdeeld in verschillende niveaus om te kunnen werken op het tempo dat het beste bij je past.

* Privélessen
In een privéles ga je een uur lang één op één aan de slag, hierbij wordt gebruik gemaakt van originele Pilatestoestellen: de reformer, de cadillac en kleine Pilates-props. De les wordt gebaseerd op jouw specifieke aandachtspunten en kan uiteenlopen van een meer therapeutische sessie tot een stevige work-out.
Deze lessen zijn zeer geschikt voor mensen met specifieke klachten of blessures, maar zeker ook voor wie graag de verdieping wil voelen in zijn training en wil leren hoe zijn lijf het meest optimaal en klachtenvrij functioneert.

* Duetlessen
In een duetles krijg je met zijn tweeën les, en de les wordt aangepast aan jullie behoeften. Er is veel ruimte voor vragen en correcties, en een mooie tussenoplossing tussen een privé- of een matles. In de lessen wordt gebruik gemaakt van allerhande props zoals gewichtjes, grote ballen en foamrollers.