Zondag 2 november opent Lijfstroom haar deuren

Lijfstroom Pilates en massage Tilburg opening banner Zondag 2 november opent Lijfstroom haar deuren

Op zondag 2 november vindt de officiële opening plaats van een nieuwe studio voor Pilates en massage in Tilburg: Lijfstroom. Geïnteresseerden zijn van harte welkom een kijkje te nemen in de studio en kennis te maken met Loes en haar manier van werken.

Bij Lijfstroom kun je terecht voor diverse soorten massage en lessen Klassieke Pilates.
Pilates is een bijna honderd jaar oude bewegingsmethode waarbij je d.m.v. oefeningen leert je lichaamscentrum te versterken. Deze lessen worden gegeven in kleine groepen op de mat, maar ook beschikt de studio over originele Pilates-toestellen voor privélessen.

Lijfstroom wordt geleid door Loes Buenen, danseres van origine. Zij is reeds acht jaar werkzaam als Pilatestrainer en is gespecialiseerd in het werken met mensen met (chronische) rugklachten. In haar lessen leert zij mensen wat ze zelf kunnen doen om van hun klachten af te komen. Zij geeft hen inzicht in hoe hun lijf functioneert en hoe de klachten ontstaan. Daarnaast is Loes gediplomeerd Holos-masseur en geeft zij zowel tafelmassages als stoelmassages.

Tijdens de opening zijn er naast een hapje en een drankje ook gratis meedoe-lessen Pilates (kijken mag ook), gratis stoelmassages en demonstraties op de Pilates-toestellen.
Je bent van harte welkom op zondag 2 november van 13u-17u aan de Ringbaan Noord 7 in Tilburg.

Programma opening zondag 2 november
doorlopend van 13u-17u:
hapjes, drankjes, demonstraties Pilates-apparatuur, gratis stoelmassages
14.00u-14.30u Pilates-proefles
15.30u-16.00u Pilates-proefles